Programma tot en met 27 juni 2020

13 juni Gaan we lekker naar buiten. Want weten jullie wat er onder het water leeft? Beestjes!! We gaan vandaag eens onder water kijken! Waarom? Omdat er onder water net zo veel beesten leven (misschien nog wel meer) dan boven water. Door middel van dit wateronderzoek  kunnen  jullie kennis maken met de onderwaterwereld. Laurens en Peter zullen jullie laten zien hoe je wateronderzoek doet en we zetten de microscopen klaar om deze monsters een uit te vergroten. Hoeveel beestjes kunnen jullie vinden?

20 juni Zorg dat de banden van je fiets zijn opgepomt. We gaan vandaag naar het bos van De Gruyter. Dit ligt tussen Den Bosch en Halder. Cor Haest is IVN gids en hij neemt ons mee. Wat is in deze tijd van het jaar te zien en te horen. Hoeveel soorten scoren we?

27 juni slotexcursie.  We mogen dit jaar niet met zijn allen in de bus of in de trein. Samen met het jeugdbestuur hebben we een spellendag georganiseerd. Jullie worden volledig voorzien. We beginnen om 10.00 uur met een spellenochtend en zorgen voor een mooie lunch op ons terrein. ‘s’-middags weer volop activiteiten en een afsluitende bbq met kampvuur. Dit was het dan. JNW bestaat 45 jaar. . Het is de laatste JNW dag van het seizoen 2019 – 2020 snik en snik en snik…………. Jammer hè?  Je wilt nog een jaartje JNW? Geef dit dan snel door aan het JNW bestuur. Zorg er ook voor dat je andere kinderen tijdig informeert over de JNW voor het volgende seizoen, want als je vriendjes ook bij de JNW zijn is het veel gezelliger.

Wordt jij voor 1 oktober 2020 11 jaar? Dan mag je bij de 10+ groep. Meld je dan aan bij Laurens!

En dan zijn we weer aan het einde van ons JNW jaar!. Nog twee weken naar school en dan is het zomervakantie die duurt van 8 juli tot en met 16 augustus.

De JNW opent haar deuren weer op zaterdag 29 augustus!

Fijne vakantie                                                     Het Bestuur

Jo, Merlijn, Tonny, Danique, Tiny, Erin, Piet, Nelis, Ruben,  Hessel, Laurens, en Peter