Programma 10+ groep

Welkom bij de 10+ groep van de Jeugdnatuurwacht! Leuk dat jullie meedoen. We gaan dit jaar minimaal 1 x per maand op excursie of hebben een activiteit bij de Jeugdnatuurwacht zelf.

Praktische informatie 

  • Begin en eindtijd: alle activiteiten beginnen om 9.30 uur en eindigen tussen 11.45 en 12.00 uur.
  • Kleding: trek kleding aan die vuil mag worden. In ieder geval stevige schoenen en een lange broek. Geen sandalen, slippers o.i.d.
  • Foto’s: van elke activiteit worden foto’s gemaakt die jullie – na inloggen- kunnen vinden op de website.
  • Teken: omdat wij bijna elke zaterdag de natuur in trekken is het mogelijk dat je een teek oploopt. Controleer daarom bij thuiskomst op teken. Verwijder de teek direct en bewaar deze in een buisje of plak deze teek op een stukje plakband. Hou de besmettingsplaats nauwkeurig in de gaten i.v.m de rode kring of andere verschijnselen. Alle klachten direct na een teek kunnen wijzen op een besmetting! Geen kring en je voelt je die week erna toch niet lekker? Raadpleeg direct de huisarts.

Veel plezier!

Activiteiten september 2023 – januari 2024

Samen met jullie bepalen wij wat we gaan doen! Waar willen jullie meer over weten? Wat willen jullie graag ontdekken? Tijdens de eerste activiteit bespreken we dit. Daarna stellen we het programma vast.

9 september: Open dag voor het nieuwe seizoen. Leuk om elkaar weer te zien of te leren kennen! Tijdens deze open dag kun je kennis maken met de werkwijze van de JNW. Je kunt deelnemen aan allerlei activiteiten.

16 september: Kennismakingsochtend. Voor nieuwe leden, voor oude leden. Wat weten we eigenlijk van elkaar en van de natuur? We gaan kennismakingsspelletjes doen en het programma doornemen. Heb je misschien suggesties voor activiteiten? We leren je ook werken met iObs, Obsidentify en waarneming.nl als je dat wilt.

De rest van het programma volgt snel!